EJERFORENING

Administration af ejerforening

Administrative opgaver i den daglige drift

Har jeres ejerforening brug for hjælp til alt det administrative arbejde? Administration|Nord kan varetage og tage ansvaret for alle administrative opgaver i den daglige drift for jeres ejerforening. Det klares selvfølgelig i tæt samarbejde med bestyrelsen for at sikre en sund forening.

Jeg tilbyder at:

  • varetage den daglige administration
  • håndtere løbende bogføring
  • behandle fakturaer
  • gøre regnskabsmateriale klar til foreningens revisor
  • udarbejde budgetter i tæt samarbejde med bestyrelsen
  • planlægge, deltage i og efterbehandle generalforsamlinger og bestyrelsesmøder
  • kommunikere med beboere og samarbejdspartnere
  • give sparring og professionel rådgivning

Har du lyst til at få et tilbud på administration af din ejerforening? Kontakt mig, så tager jeg uden beregning et uforpligtende kig på netop jeres forening.

Effektiv administration af ejerforeningen

Der kan lægges mange timer i administrationen af en ejerforening – disse timer kan både være frivillige og lønnet – og på den måde bliver det et meget krævende arbejde. Men vil I gerne spare tid og være fri for besværet, så kan I lade en professionel administrator klare opgaverne både grundigt og effektivt.

Ved at vælge en administrator til at stå for arbejdet, vil I også undgå at der opstår problemer, som kan gøre administrationen mangelfuld. Det kan eksempelvis være manglende bilag eller uorden i regnskabet.

I skal sikre jer, at I vælger en administrator, der prioriterer jeres forening og gør sig umage med at levere administration i høj kvalitet, så I får den arbejdsro, I har brug for i bestyrelsen.

Lev op til ejerforeningens vedtægter

Planlægning af generalforsamlinger og bestyrelsesmøder tager tid og kan også give anledning til besvær. Det er vigtigt at man sørger for at leve op til ejerforeningens vedtægter og den gældende lovgivning på området, når man både planlægger og afholder generalforsamling.

Der kan også være en række praktiske forhold, som er vigtige for at forsamlingen i ejerforeningen kan afvikles gnidningsfrit. Det kan betyde at der er flere små opgaver, som skal ordnes når forsamlingen er afholdt.

Det er her hvor Administration|Nord kan være jer behjælpelig. Jeg har stor erfaring med afholdelse af bestyrelsesmøder og generalforsamlinger for både ejerforeninger og andelsboligforeninger.

Jeg kan også være behjælpelig med at planlægningen af forsamlinger, så den er så nem og effektiv som muligt. Hvis I ønsker det kan jeg deltage i generalforsamlingen og ligeledes stå for efterbehandlingen.

Klar kommunikation i ejerforeningen

Kommunikation med medlemmer og samarbejdspartnere i ejerforeningen skal være tydelig og professionel. Dette er vigtigt for at der ikke opstår tvivl, forvirring eller konflikter. Opgaver inden for kommunikation kan Administration|Nord også hjælpe dig med. På den måde fremstår ejerforeningen altid ordentlig og professionel.

I er altid velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende snak om jeres muligheder for at lade Administration|Nord administrere jeres ejerforening.

Ring os op Kontakt os

Hurtigere ekspedition
Chat med os her.