20. april 2022

Få et let kommunikationsværktøj – og spar tid I bestyrelsen

Få et let kommunikationsværktøj – og spar tid i bestyrelsen

Der er mange forskellige typer af kommunikation i en forening. Det kan være alt fra bilag, der skal godkendes hos bestyrelsen til post til beboerne, der skal leve op til persondatalovgivningen. Det hele kræver ressourcer – men med et let og smidigt kommunikationsværktøj bliver det hele lettere for alle i jeres forening. Både beboere og bestyrelse.

Men har I brug for et kommunikationssystem? Og hvordan finder i det rigtige? Det vil jeg forsøge at give jer svar på her.

Ét system, der samler det hele

Noget af det, der er afgørende for, at I bliver glade for jeres nye kommunikationsværktøj er, at det kan dække alle jeres behov. På den måde undgår både bestyrelse og beboere at skulle sætte sig ind i adskillige forskellige systemer – og det fungerer bedre i hverdagen, når alt er samlet ét sted.

Derfor er det vigtigt, at I skaber jer et overblik over jeres behov, inden I vælger system. Vælger I et system, der ikke dækker alle jeres behov, får I hurtigt brug for at supplere – og pludselig kan I sidde med et væld af programmer og systemer, I skal navigere i og sørge for at holde opdateret. Det kan hurtigt blive både besværligt og tidskrævende.

Administration|Nord har valgt at indgå et samarbejde med ProBo, netop fordi ProBo er et system, der kan dække langt de fleste foreningers kommunikationsbehov med ét simpelt, intuitivt og brugervenligt værktøj. Det giver den mest strømlinede oplevelse – både for jeres bestyrelse og jeres beboere.

Spar tid, bekymringer, porto og kopier

Med et sikkert kommunikationssystem sikrer I jer, at I lever op til gældende lovgivning – også vedrørende persondata og hvidvask, hvor det ellers kan være svært at leve op til sikkerhedskravene. Samtidig giver et godt kommunikationssystem jer mulighed for at spare tid på at navigere i de forskellige kommunikationsveje. Og omkostningerne til systemet vil ofte være tjent ind på det, I kan spare på jeres nuværende forbrug af print, porto og kopier.

Der er mange fordele ved ProBo – både for bestyrelse og beboere

 • I kan altid hurtigt finde de vigtige dokumenter, som Administration|Nord vedligeholder
 • I er altid sikre på at leve op til love og regler vedr. hvidvaskning og håndtering af persondata
 • I har det fulde overblik over, hvem der har adgang til hvilke oplysninger i systemet
 • I kan let finde overblikket over foreningens økonomi – og det kan let printes eller eksporteres til andre programmer
 • Hver beboer har en individuel postkasse og sikker mailkonto
 • Bestyrelsen kan nemt sende breve til beboere og eksterne samarbejdspartnere
 • Beboerne kan selv opdatere kontaktinformationer
 • I kan sende alle informationer til beboerne via mail eller SMS
 • I har mulighed for at oprette en hjemmeside til ejendommen i ProBo
 • I får en overskuelig og intuitiv kalender, som kan sende notifikationer til beboerne
 • I kan let holde digital generalforsamling med integreret video og live-afstemning med op til 100 deltagere.

Er ProBo den rigtige løsning til netop jeres forening?
Det kommer an på de konkrete forhold i jeres forening. Administration|Nord har indgået samarbejde med ProBo, så hvis I er blevet nysgerrige efter at høre mere om mulighederne i ProBo, og finde ud af, om det er det helt rigtige system til netop jeres forening, giver jeg gerne ganske uforpligtende professionel rådgivning eller sparring.

Du kan kontakte mig på LILO@admnord.dk eller på 60 15 64 51 for at høre mere.

Felt

Hurtigere ekspedition
Chat med os her.