GRUNDEJERFORENING / GÅRDLAUG

Administration|Nord tager hånd om alle administrative opgaver

Administration|Nord tager hånd om alle administrative opgaver for grundejerforeninger og gårdlav. Jeg sørger for den daglige administration og samarbejder tæt med bestyrelsen om at drive en sund forening.

I kan få hjælp til følgende opgaver:

  • Daglig administration af foreningen
  • Løbende bogføring og fakturabehandling
  • Klargøring af regnskabsmateriale til foreningens revisor
  • Budgetudarbejdelse i samarbejde med bestyrelsen
  • Koordinering, deltagelse og efterbehandling af bestyrelsesmøder/generalforsamlinger
  • Kommunikation med beboerne og relevante parter
  • Løbende sparring og professionel rådgivning

Har din grundejerforening eller dit gårdlav brug for hjælp til den daglige administration?

Kontakt mig, og lad os tage en uforpligtende snak om mulighederne.

Bogføring og regnskab i grundejerforeninger og gårdlav

I grundejerforeninger og gårdlav kan det administrative arbejde være tidskrævende og besværligt at håndtere for foreningens bestyrelse. Selvom der er tale om en begrænset mængde fakturaer, kan det være et stort arbejde at få bogført korrekt – og det kan give anledning til konflikter og yderligere omkostninger, hvis regningerne bliver betalt for sent, eller regnskabet ikke er i orden.

Det er afgørende for foreningens sundhed, at I har en administrator, der vægter ordentlighed og et tæt samarbejde med bestyrelsen, så I ved, at det daglige administrationsarbejde er udført rigtigt og i god tid inden deadlines.

I kan skabe de bedste betingelser for at drive en sund forretning ved at sørge for, at den daglige administration håndteres professionelt og med stor omhu. Det er vigtigt for mig, at alle regninger bliver betalt til tiden – og at der altid er orden hele vejen igennem. Derfor kan I trygt overlade administrationsopgaverne til Administration|Nord.

Bestyrelsesmøder og generalforsamlinger

Bestyrelsesmøder og generalforsamlinger kræver planlægning for at forløbe let og effektivt, og der kan være meget tid at hente ved at få professionel hjælp. Har I brug for hjælp til at arrangere en generalforsamling, der lever op til jeres vedtægter og den gældende lovgivning, overtager jeg gerne planlægningsopgaven. Jeg kan deltage i generalforsamlingen og hjælpe jer med efterbehandlingen, hvis I ønsker det.

God kommunikation skaber et godt arbejdsklima

Klar og tydelig kommunikation med beboerne og eventuelle samarbejdspartnere sikrer, at der opstår så få misforståelser og konflikter som muligt, og det er med til at sikre foreningens arbejdsro.

Hos Administration|Nord kan I få hjælp til at håndtere kommunikationen med jeres medlemmer og partnere, så I er sikre på, at I altid fremstår tydeligt og professionelt.

Få et tilbud, der passer præcis til jeres forening

Det er ikke sikkert, at I har brug for hjælp til alle administrationsopgaverne i jeres forening – eller måske har netop jeres forening nogle særlige behov. Derfor vil jeg gerne lave et tilbud, der er baseret på netop jeres forening – helt uden beregning. Har du lyst til at høre mere om, hvad jeg kan gøre for jeres forening?

kontakt mig med det samme til en uforpligtende snak om mulighederne.

Ring os op Kontakt os

Hurtigere ekspedition
Chat med os her.