OM

Hvem står bag Administration|Nord?

Stifter af Administration|Nord er mig, Line Lohmann, der har mere end 10 års erfaring med ledelse, administration og regnskab med speciale i ejendomsadministration af foreninger.

Med en baggrund som teamchef i en af landets største administrationsfirmaer og CEO i virksomheden IOrganize har jeg opdaget, at der er en plads i verden til Administration|Nord.
Mit store erfaringsgrundlag har givet mig de rigtige kompetencer til at hjælpe små og store foreninger med at optimere den daglige drift, uden bestyrelsen mister noget af overblikket.

Det er vigtigt for mig, at mine kunder føler, at de bliver taget i hånden. Det er bestyrelsen, der træffer beslutningerne i foreningerne, og derfor er det også vigtigt, at bestyrelsen har godt indblik i den administrative drift – og bevarer overblikket, når den bliver fri af de daglige administrationsopgaver. Og derfor er et tæt og tillidsfuldt samarbejde helt essentielt.

Det betyder også, at jeg ikke er bange for at sige nej til de potentielle kunder, der ikke er et værdi- eller kompetencemæssigt match til Administration|Nord. Samarbejdet med den enkelte kunde er af afgørende betydning for mig, og resultatet skal altid være i bedste kvalitet – derfor tager jeg kun de rigtige kunder ind.

Jeg lever for at give god og nærværende sparring og mærke, at jeg gør en forskel for den enkelte forening. Derfor giver det for mig mening at være tilknyttet som fast rådgiver på gammeldags manér, hvor det handler om den gode og personlige dialog. Jeg vil være til stede, og jeg vil være der for at sikre, at du altid har en fast person at gå til, når du har brug for professionel sparring og støtte.

null

Tillid er afgørende

Tillidsfuld og professionel

Tillid er nøglen til ethvert godt samarbejde. Det er helt afgørende for mig, at vi har tillid til hinanden, så vi kan opbygge et godt og tæt samarbejde. Jeg lægger vægt på altid at håndtere jeres forening på bedst mulig vis, og det er vigtigt for mig, at hver enkelt forening bliver prioriteret og set.

null

Gode relationer

Et stærkt fundament

Den gode relation er fundamentet for ethvert godt samarbejde. Det er vigtigt for mig, at de foreninger, jeg tager ind, er et match fra start – på den måde sikrer vi de bedste betingelser for at opbygge en stærk relation og et tæt samarbejde. Jeres forening er en vigtig samarbejdspartner for Administration|Nord – ingen opgaver er for store eller små. Det handler om at skræddersy den helt rigtige pakke til jer, og det er min fornemste opgave. Jeg går ikke på kompromis, og derfor gør jeg en dyd ud af at forstå jeres forening, så jeg kan levere lige præcis det, I har brug for.

null

Ordentlighed

Høj kvalitet, I kan regne med

Jeg gør mig altid umage for at levere service i høj kvalitet. Nogle vil måske mene, at de administrative opgaver ikke behøver at kræve det store fokus, men jeg ved, hvor meget god administration betyder for foreningens trivsel. Derfor anser Administration|Nord netop administrationen for at være en af de mest betydningsfulde opgaver – det er essentielt, at fundamentet for foreningen er på plads. Der skal være styr på budgetterne, regningerne skal betales til tiden, og bestyrelsen og beboerne skal opleve service i allerbedste kvalitet. Derfor gør jeg mig hele tiden umage for at levere et sublimt stykke arbejde.

Ring os op Kontakt os

Hurtigere ekspedition
Chat med os her.